Om oss

HOS OSS PÅ FLEEKY ZONE SÅ HITTAR DU DRIVEN, KUNNIG OCH UTBILDAD PERSONAL SOM TYCKER ATT DET ÄR OERHÖRT ROLIGT ATT FÅ HJÄLPA DIG UPPNÅ DE RESULTATEN SOM DU VILL HA GENOM KVALITATIVA OCH PROFESSIONELLA SKÖNHETSBEHANDLINGAR.

Fleeky Zone har idag 3 anställda och ägs och drivs av Jacob och Nathalie som båda har utbildningar, många år av erfarenhet och kvalifikationer inom just skönhet och skönhetsbehandlingar.  Jacob är väldigt driven och framåt som person och ser alltid till kundens bästa. Vill man gå till någon som verkligen kan det här med skönhet så ska man välja Jacob som med sina nästan 10 års erfarenhet kan hjälpa dig med det mesta. Nathalie är utbildad som laserterapeut och spa terapeut och är salongens mästare inom laser och naglar. Hon skräddarsyr paket efter kundernas behov och är helt grym på det hon gör.

VÅRA ANSTÄLLDA

Venni är salongens senaste tillskott och är oerhört mån om kunder. Hon brinner för kundfokus och service och håller på att genomgå fler utbildningar inom skönhetsbranschen.

Dalia är salongens helt egna mästare på fransförlängning och jobbar med marknadens bästa och mest kvalitetssäkra produkter. Med hennes hjälp så får du de fransarna som du alltid drömt om.

Farra är en frisör som har många års erfarenhet och har jobbat på många välkända salonger i Malmö. Hon är ett stort tillskott i vår salong och är den man ska vända sig till då man vill få ett snyggt svall och fina nyanser.